1 nov 2023, 11:53

Партизити 

  Poesía » Civil, Epigramas
126 0 0

Идеологически глисти - 

у неодушевени мисли.

Извършена революция - 

прекършена еволюция.

Малко е лошо

да има и мнение лошо,

много е лошо

натрапено мнение лошо.

За изток глад нивга жаден,

освен ако стане запад.

Даже често наскърбен,

нека рядко настървен.

© Венко Василкин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??