Идеологически глисти -
у неодушевени мисли.
Извършена революция -
прекършена еволюция.
Малко е лошо
да има и мнение лошо,
много е лошо
натрапено мнение лошо.
За изток глад нивга жаден,
освен ако стане запад.
Даже често наскърбен,
нека рядко настървен.
© Венко Василкин Всички права запазени