22 мая 2015 г., 08:50  

Патронката на проститутките 

  Поэзия » Юмористическая
490 0 1

 

И проститутките патрон си имат.

Патронката им е Света Людмила.

 

- С какво се слави тя, каква е бѝла?

В какво е чудодейната ѝ сила –

и тя ли някого е възкресила?

 

- Света Людмила бѝла хубавица,

а по държането си – волна птица.

 

Под сянката на белите чинари,

за отдих спрели трима влъхви стари.

 

И тримата уж бѝли здрави, цели,

обаче пенисите им – умрели.

 

Света Людмила гащите свалила,

показала я – и ги съживила!

© Ангел Чортов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да, Анастасия, не на всекиго се отдава!
    И много се зарадвах на твоя смях, Андромаха. защото макар и на мене да ми е смешно, много се колебаех дали е за раздел "хумор".
Предложения
: ??:??