И проститутките патрон си имат.
Патронката им е Света Людмила.
- С какво се слави тя, каква е бѝла?
В какво е чудодейната ѝ сила –
и тя ли някого е възкресила?
- Света Людмила бѝла хубавица,
а по държането си – волна птица.
Под сянката на белите чинари,
за отдих спрели трима влъхви стари.
И тримата уж бѝли здрави, цели,
обаче пенисите им – умрели.
Света Людмила гащите свалила,
показала я – и ги съживила!
© Ангел Чортов All rights reserved.
И много се зарадвах на твоя смях, Андромаха. защото макар и на мене да ми е смешно, много се колебаех дали е за раздел "хумор".