Пейката остана да те чака,
ронеха се цветове с листата,
сляха се в очакване да дойдеш
искаха да ти разказват нещо.
Чакахме те в топла нощ
на любимата ти есен,
аз и пейката, листата…
те вероятно още чакат…
Снимах ги, няма да ти ги покажа,
нека те сами да ти разказват,
някой те е чакал с цветовете,
да се слее с теб между листата.
© Misteria Vechna Все права защищены