17 окт. 2008 г., 01:59

Пейн 

  Поэзия
576 0 1
Спомни си уникалните дни, когато бяхме сами,
сега не ти е по-добре и съм сигурен, но уви.
Думите ми може да са болезнени, но създадени един за друг сме...
Любовта ни беше голяма, а грешката ни отчаяно срамна...
Смея да кажа, че любовта ни беше най-огромната в този град,
отделяхме се от света само ти и аз и отнасяхме се на някой океански бряг.
Каквото е писано, такова ще стане,
но надали някой след време ще остане...
Годините ще минат и хората до нас ще идват и отлитат,
но явно така е решено,
още преди в нас чувството да бъде породено...

© Светлозар Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??