7 окт. 2007 г., 16:02

Пепа от рози 

  Поэзия
952 0 8

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Лепа си, ма како, лепа,
като огън, припламтяващ у сърцето ми.
Лепа, двайсет-нула-седем, Пепа -
таз дамга ша лепна в деколтето си.

Лепа си, ма како, ама лепа.
Светиш кат икона на светец.
Легнал сам във блян си крепа чепа,
но за да го дигна, требе ми скрипец.

А ти си лепа, како, толко’ лепа,
лепа, като порция кюфтета.
С тебе всека тиква е карета,
припкаща без цел по раменете.

Лепа си, бре како, достолепа.
Диря твоя дирник за подкрепа.
Лепа си кат пролетно разцъфване -
трепета у чепа ми пред впръскване.

Лепа си, ма како, ама лепа.
Искам у ръце си да те крепа.
ГУшни, нацелувай в обич слепа.
Ужас! Пак чаршафите наклепа... х...

© Тома Кашмирски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??