29 янв. 2017 г., 12:32

Пепелната сряда 

  Поэзия
244 0 0

След няколко вида депресия,
без нрав и с липса
на мнение,
от утре не мога да дишам.
А ти си 
безкрайно еднакъв,
безцветен
и никъде неотиващ.
Избягай далече
и въобще не се връщай,
от лошото вино
боли глава,
от лошата любов също.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??