Jan 29, 2017, 12:32 PM

Пепелната сряда 

  Poetry
268 0 0

След няколко вида депресия,
без нрав и с липса
на мнение,
от утре не мога да дишам.
А ти си 
безкрайно еднакъв,
безцветен
и никъде неотиващ.
Избягай далече
и въобще не се връщай,
от лошото вино
боли глава,
от лошата любов също.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??