14 февр. 2010 г., 16:53

Пепелник 

  Поэзия » Другая
798 0 2

След теб - в пепелника

останах две угарки,

а в главата ми мисли, думи -

от нашия разговор вял.

Бил ли си при мен -

угарките са тук,

смачкани и сгърчени чувства

с пепел и лош дъх.

Смисълът бе в дима,

А той...

Изхвърлям пепелника!

© Поля Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??