14.02.2010 г., 16:53 ч.

Пепелник 

  Поезия » Друга
797 0 2

След теб - в пепелника

останах две угарки,

а в главата ми мисли, думи -

от нашия разговор вял.

Бил ли си при мен -

угарките са тук,

смачкани и сгърчени чувства

с пепел и лош дъх.

Смисълът бе в дима,

А той...

Изхвърлям пепелника!

© Поля Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??