Feb 14, 2010, 4:53 PM

Пепелник 

  Poetry » Other
794 0 2

След теб - в пепелника

останах две угарки,

а в главата ми мисли, думи -

от нашия разговор вял.

Бил ли си при мен -

угарките са тук,

смачкани и сгърчени чувства

с пепел и лош дъх.

Смисълът бе в дима,

А той...

Изхвърлям пепелника!

© Поля Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??