13 мар. 2013 г., 22:04

Пеперудата 

  Поэзия » Философская
406 0 0

Пеперудата,
кой ли може да я има?
Може би е Вятърът,
който нежно носи я?...
Или цветето, което
дава от нектара си?...

Никой, Тя е Свобода
и принадлежи на Себе Си!

© Ангел Филипов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??