Mar 13, 2013, 10:04 PM

Пеперудата 

  Poetry » Phylosophy
364 0 0

Пеперудата,
кой ли може да я има?
Може би е Вятърът,
който нежно носи я?...
Или цветето, което
дава от нектара си?...

Никой, Тя е Свобода
и принадлежи на Себе Си!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??