13.03.2013 г., 22:04 ч.

Пеперудата 

  Поезия » Философска
365 0 0

Пеперудата,
кой ли може да я има?
Може би е Вятърът,
който нежно носи я?...
Или цветето, което
дава от нектара си?...

Никой, Тя е Свобода
и принадлежи на Себе Си!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??