9 июл. 2010 г., 10:54

Пеперудено 

  Поэзия » Любовная
1257 0 33


Пърха спомен пеперуден

в огненото ти сърце.

Мислиш, че си ме загубил -

птица в полет без небе.


Грее в погледа ми влюбен

незалязващ слънцесвет.

Никога не си ме губил -

пърхаш в моето сърце...



© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??