Jul 9, 2010, 10:54 AM

Пеперудено 

  Poetry » Love
1256 0 33


Пърха спомен пеперуден

в огненото ти сърце.

Мислиш, че си ме загубил -

птица в полет без небе.


Грее в погледа ми влюбен

незалязващ слънцесвет.

Никога не си ме губил -

пърхаш в моето сърце...



© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??