13 мая 2012 г., 17:23

Пеперуди 

  Поэзия » Другая
825 0 6

Те летят без крила, 

имат си шарени думи. 
Нужда нямат от глас, 
кацат по тънките струни.
Толкова пролет побрали,
хвърлят копнежи по лятото...
Толкова слънце мечтаят, 
колкото в дъжд
прогизваха някога... 

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??