13.05.2012 г., 17:23 ч.

Пеперуди 

  Поезия » Друга
824 0 6

Те летят без крила, 

имат си шарени думи. 
Нужда нямат от глас, 
кацат по тънките струни.
Толкова пролет побрали,
хвърлят копнежи по лятото...
Толкова слънце мечтаят, 
колкото в дъжд
прогизваха някога... 

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??