6 мая 2014 г., 23:14

Пеперуди-носорози 

  Поэзия » Юмористическая
463 0 1

ПЕПЕРУДИ-НОСОРОЗИ

 

Пърхат горе, пърхат долу,

дваж нагоре, триж надолу,

леки, нежни пеперуди.

Дваж надолу, триж нагоре,

тихо хвъркат - никой да се не събуди.

Скачат горе, скачат долу,

дваж нагоре, триж надолу,

леки тежки носорози,

триж надолу, дваж нагоре,

Господи, помози –

рутят, чупят ми дома –

Господи помози.

 

 

 

 

 

© Кристиан Ковачев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??