May 6, 2014, 11:14 PM

Пеперуди-носорози 

  Poetry » Humour
464 0 1

ПЕПЕРУДИ-НОСОРОЗИ

 

Пърхат горе, пърхат долу,

дваж нагоре, триж надолу,

леки, нежни пеперуди.

Дваж надолу, триж нагоре,

тихо хвъркат - никой да се не събуди.

Скачат горе, скачат долу,

дваж нагоре, триж надолу,

леки тежки носорози,

триж надолу, дваж нагоре,

Господи, помози –

рутят, чупят ми дома –

Господи помози.

 

 

 

 

 

© Кристиан Ковачев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??