Тъжна си, нали?!?
Отново плачеш ти,
но защо не разбирам
за глупаци сълзи проливаш!?!
Не е честно така
да се стича сълза след сълза.
Не е честно ти да страдаш
и надолу да падаш....
Вечно падаш ти,
вечно тебе те боли.
Я крилата разпери
и към небесата полети.
© Ивалина Иванова Все права защищены