23.02.2014 г., 20:23 ч.

Пеперудка (Лина) 

  Поезия » За деца
738 0 0

Тъжна си, нали?!?

Отново плачеш ти,

но защо не разбирам

за глупаци сълзи проливаш!?!

 

Не е честно така

да се стича сълза след сълза.

Не е честно ти да страдаш

и надолу да падаш....

 

Вечно падаш ти,

вечно тебе те боли.

Я крилата разпери

и към небесата полети.

© Ивалина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??