Feb 23, 2014, 8:23 PM

Пеперудка (Лина) 

  Poetry » For kids
745 0 0

Тъжна си, нали?!?

Отново плачеш ти,

но защо не разбирам

за глупаци сълзи проливаш!?!

 

Не е честно така

да се стича сълза след сълза.

Не е честно ти да страдаш

и надолу да падаш....

 

Вечно падаш ти,

вечно тебе те боли.

Я крилата разпери

и към небесата полети.

© Ивалина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??