1 мая 2015 г., 09:05

Per aspera ad astra 

  Поэзия » Философская
466 0 0

Per aspera ad astra
ReмаTe

 

Благодаря, че те има, 
когато страшно боли, 
на кръст е душата 
и добре, че си ти!

 

Там има някой 

от друг свят - 
макар надалеч, 
(а толкова близо във теб)
... и дори да не виждаш

онез топли очи 
той с тях ти нашепва:

Горе главата, 

горе, човеко - 

в болка се раждат 

безсмъртни души.

© РемаТе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??