1 февр. 2024 г., 11:32

Перчем 

  Поэзия
68 0 0

Нямам нужда от нова прическа.

Днес перчемът ми гордо се мята.
Непослушен, небрежен, oплескан
извисява се той над земята.

 

И не търси посоката верна,
и със разум не се направлява,
уж ме слуша съвсем лицемерно,
ала пълен е вътре със плява.

 

И със гребен и мус го приглаждам,
но на него не му и личи.
Hа вкуса му безумен угаждам
и оставям  го пак да стърчи.

© Таня Гулериа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??