10 авг. 2008 г., 22:05

Перперикон в душите ни 

  Поэзия » Любовная
720 0 13

От земята е сила попила.

Пафти сребърни Майстор кове.

Тя дарява и Нежност и Милост.

Той в очите И вижда небе.

Няма Обич гроб и могила

и над нея не никне трева!

Млечен път се за нея разстила

и морето разпенва сълза.

Ако някога нейде откриете

два скелета нежно прегърнати,

стон не ронете! Може би ние

в маргарити и жита ще се върнем...

 

© Красимир Дяков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??