Aug 10, 2008, 10:05 PM

Перперикон в душите ни 

  Poetry » Love
719 0 13

От земята е сила попила.

Пафти сребърни Майстор кове.

Тя дарява и Нежност и Милост.

Той в очите И вижда небе.

Няма Обич гроб и могила

и над нея не никне трева!

Млечен път се за нея разстила

и морето разпенва сълза.

Ако някога нейде откриете

два скелета нежно прегърнати,

стон не ронете! Може би ние

в маргарити и жита ще се върнем...

 

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??