10 июн. 2009 г., 15:32

Песен 

  Поэзия » Другая
494 0 7

 

 

 

Песен.

 

И тялом, и духом

понякога слушам

гласа

на

истината.

 

Аз не съм пътят,

не съм и животът,

как да кажа тогава:

«И какво от това?».

 

Малко българска реч,

нали е красива,

мелодичният унес

така ù отива!

 

Колко близки неща

в мойта мила родина,

през деня в нощта,

и любима, и рима.

 

9юни2009

 

 

 

© Братан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??