9 февр. 2020 г., 20:10

Песен ранена 

  Поэзия
475 1 4

Нямам сили да бягам след теб.

Изморих се от толкова тичане.

Падах, жулих до кръв колене

и пак хуквах в стремеж за обичане.

 

Ти не спря, не протегна ръка,

даже поглед към мен не извърна.

Днес е късно за цветна дъга

и дланта ти с любов да обгърна.

 

Нямам сили за нищо, прости!

Чужд си вече на моята Вселена.

И в очите ми гаснат звезди...

Обичта ми е песен ранена.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??