Feb 9, 2020, 8:10 PM

Песен ранена 

  Poetry
474 1 4

Нямам сили да бягам след теб.

Изморих се от толкова тичане.

Падах, жулих до кръв колене

и пак хуквах в стремеж за обичане.

 

Ти не спря, не протегна ръка,

даже поглед към мен не извърна.

Днес е късно за цветна дъга

и дланта ти с любов да обгърна.

 

Нямам сили за нищо, прости!

Чужд си вече на моята Вселена.

И в очите ми гаснат звезди...

Обичта ми е песен ранена.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??