Чуваш ли гласът на тишината?
Шепотът ѝ сбира минало и бъдеще в твоята вяра.
Само звукът на щурците и жуженето на пчелите
те водят към реалността.
Докосваш нежността на живота и природата,
която те създава.
Песента на птиците гали сърцето и се
превръща в ритъм.
Животът в изобилие люлее радостта,
вярата в доброто се настанява в душата ти.
Ти започваш да преливаш от чувство
и емоции, които те водят по непознати те друми.
Очакваш мечтите да литнат, песента да прелее
любовта в гърдите ти и към всичко, което
докосва мълчанието.
С охота прелиташ в бъдещето, в утрешния ден
заедно с идилията за един живот, който всеки заслужава.
© Йонка Янкова Все права защищены