Mar 18, 2017, 9:17 PM

Песен в ритъм 

  Poetry » Love, Free verse
337 3 10

Чуваш ли гласът на тишината?

Шепотът ѝ сбира минало и бъдеще в твоята вяра.

Само звукът на щурците и жуженето на пчелите

те водят към реалността.

Докосваш нежността на живота и природата,

която те създава.

Песента на птиците гали сърцето и се

превръща в ритъм.

Животът в изобилие люлее радостта,

вярата в доброто се настанява в душата ти.

Ти започваш да преливаш от чувство

и емоции, които те водят по непознати те друми.

Очакваш мечтите да литнат, песента да прелее 

любовта в гърдите ти и към всичко, което

докосва мълчанието.

С охота прелиташ в бъдещето, в утрешния ден

заедно с идилията за един живот, който всеки заслужава.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??