30 мар. 2022 г., 11:00

Песен за две морета 

  Поэзия » Любовная
321 0 0

 

В твоите неизмерими морета,
са събрани поттиснати сълзи
и блещукат, като чудна планета, 
която чака някой да я спаси.

 

От ледените обятия на тъмата, 
прегърнала цъфтящите земи, 
до раните стопяващи душата, 
всичко аз ще отблъсна запомни.

 

И нека се излеят с вълните, 
годините на скърби и печал
и нека намерим в плитчините, 
за двама ни потъналия идеал.

© Все права защищены

Произведението е включено в:
  678 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??