Mar 30, 2022, 11:00 AM

Песен за две морета 

  Poetry » Love
324 0 0

 

В твоите неизмерими морета,
са събрани поттиснати сълзи
и блещукат, като чудна планета, 
която чака някой да я спаси.

 

От ледените обятия на тъмата, 
прегърнала цъфтящите земи, 
до раните стопяващи душата, 
всичко аз ще отблъсна запомни.

 

И нека се излеят с вълните, 
годините на скърби и печал
и нека намерим в плитчините, 
за двама ни потъналия идеал.

© All rights reserved.

Произведението е включено в:
  681 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??