6 нояб. 2013 г., 21:23

Песен за един човек 

  Поэзия » Другая
590 0 0

песен за един човек

 

имах небето,

летях и си пеех,

но един ден всичко пропадна,

един ден просто паднах и бях смазан.

ти, той, тя, те, всички бяха бездушни чучела,

които ме гледаха с празен поглед.

изправих се и аз  се изтръсках,

крила нямах, но краката си още имах.

тръгнах и бягах, бягах към най-високата скала.

стигнах до върха и... скочих

скочих, но не паднах и полетях,

полетях и отново запяx песен за един човек.

© Радослав Асев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??