1 июл. 2010 г., 13:23

Песен за живота 

  Поэзия » Другая
713 0 2

Греховни нощи, пролетна прохлада,

сребро в косите, лудост и наслада,

целувки нежни, трепетни вълнения,

скандални песни, шумни заведения.

 

Фатален изгрев, чувства без окови,

безмълвен поглед, истини говори,

една-едничка среща и раздяла,

прекрасна утрин, а земята бяла.

 

Години много, часове безкрайни,

дечица малки с лица омайни,

самотни мигове, жени без рожби,

безмилостно вината съвест гложди.

 

И все така нещата се подреждат

и пътят стар пропада безнадежно,

един живот, надежда сляпа в него,

безжизнено  ранено  его.

 

 

© Валентин Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??