13 июл. 2005 г., 21:26

Песен за любов 

  Поэзия
1069 0 2
Ти си моята надежда,
ти си моята любов,
обич и нанадежда
във моя живот.

Моя любов,моя надежда
не тръгвай,не тръгвай сега
не ме оставяй
ти в самота.

Лунната пътека
ни зове зове сега
ти ела ела
моя съдба.

А когата отново
се срещнем двама с теб
ангелска музика
за теб и мен ще звъни.
И когато отново
със теб останеме сами
обич за теб и обич за мен
ще звучи.

Моя надежда,ти моя любов
не тръгвай в ноща
не ме оставяй
отново сама.
Остани при мен
да баде светлина
Ти остани моя съдба.

А когато отново
се срещнем  двама с теб
ангелска музика
за теб и мен ще звъни.
И когато отново
се срещнеме със теб
обич за теб
и обич за мен ще звучи.

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??