Песен, сразена с викове.
Песен наранена звучи.
Песен с натежали струни.
Песен, украсена със сълзи.
Постойте и послушайте.
Не усещате ли късчето тъга.
Песента се рее и тихо заглъхва
в тази плътна мъгла.
Не тръгвайте, тя отново ще запее.
Не чувате ли, песента се рее и след смъртта.
Песента не ще умре,
щом я пее истинско сърце.
Песен, запазила се векове.
Песен съдбовна звучи.
Песен за любовта, тази,
която владее света.
© Веселина Илчева Все права защищены