Mar 15, 2008, 9:07 AM

песен... за любовта 

  Poetry » Love
936 0 1

Песен, сразена с викове.

Песен наранена звучи.

Песен с натежали струни.

Песен, украсена със сълзи.

Постойте и послушайте.

Не усещате ли късчето тъга.

Песента се рее и тихо заглъхва

в тази плътна мъгла.

Не тръгвайте, тя  отново ще запее.

Не чувате ли, песента се рее и след смъртта.

Песента не ще умре,

щом я пее истинско сърце.

Песен, запазила се векове.

Песен съдбовна звучи.

Песен за любовта, тази,

която владее света.

© Веселина Илчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Интересен стих, хареса ми! Поздрав!
Random works
: ??:??