22 мар. 2008 г., 17:26

Песента на душата 

  Поэзия » Любовная
657 0 13
Ти носиш настроение в сърцата.
Идваш, пролет, с музика, с цветя.
Всеки стих е песен на душата,
напоен от дъха на любовта.

Блестят думите като росата
и възпяват твоята красота.
Най-щастлива ще си на Земята,
когато те целуна вечерта.

Изпълнени желания в нощта,
отвеждат ни в магия сладка.
Над нас луната пълна засия,
небесен звук на соната кратка.

Преплитаме горещите ръце
и сливаме устните си жарки.
Видях звезди по твоето лице,
превърнати във перли малки.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??