18 нояб. 2007 г., 20:14

Песента на щурците 

  Поэзия
763 0 9
Ти помниш ли песента на щурците
и мириса на окосена трева.
Над нас с теб бяха само звездите,
в сърцата ни тогава узря любовта.

Докосвах те сред зелени листа,
потъвах в очите ти - нощни луни.
Вдишвах те като миг от вечността,
ти бе най-красивото в моите дни.

Целувах те както целува нощта,
горещо и възбуждащо страстно.
Подчиних се на твоята мечта
да ме овладееш с чувство прекрасно.

Ти помниш ли песента на щурците
и вкуса на една щастлива сълза.
За нас са пели тогава в тревите,
те дадоха смисъл на нашата съдба.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??