2 июл. 2016 г., 19:23

Петко Сладоледко 

  Поэзия » Для детей
706 0 6

 

Петко дай му сладолед!

Някога на ден по пет,

друг път повече дори.

Като му дадат пари,

в тръст към магазина тича...

Ала сладолед обича

Петко явно прекалено!

Гърлото му – зачервено

цяла седмица е вече.

Ох, дорде го излекува,

май ще трябва отдалече,

сладоледец да бленува.

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??