Jul 2, 2016, 7:23 PM

Петко Сладоледко 

  Poetry » For kids
708 0 6

 

Петко дай му сладолед!

Някога на ден по пет,

друг път повече дори.

Като му дадат пари,

в тръст към магазина тича...

Ала сладолед обича

Петко явно прекалено!

Гърлото му – зачервено

цяла седмица е вече.

Ох, дорде го излекува,

май ще трябва отдалече,

сладоледец да бленува.

© Борко Бърборко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??