16 янв. 2005 г., 17:17

петък.. 

  Поэзия
667 0 1
Краят на седмицата отново дойде..
Гледам те пак усмихнат, щастлив..
След няколко часа ти ще заминеш,
далече от мен в чужди прегръдки..

А аз ще остана отново самаq
с усмивка лъжлива на уста,
ще чакам да минат почивните дни
и ти отново да се върнеш при мен!

Ще се срещнем на студената спирка,
ще ти се усмихна на сънливия поглед
и отново ще потънем в мълчание,
както в толково други дни...

Ще влезем в стаята позната,
ще седнеш на задния чин
и отново с нехайна закачка
ще разтуптиш мойто сърце!

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??