20 июн. 2009 г., 00:29

Пилигрим... 

  Поэзия
566 0 12

... едно объркано чувство се спря на ръба на идеята...

огледа се и влезе в главата на скитник...

отпусна се уморено и му стана... уютно...

акварел от нежен абсурд...

© Георги Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??