10 июн. 2015 г., 19:42

Писанчо - шахматист 

  Поэзия » Для детей
341 0 0

Тате ме наỳчи
да играя „шах“
и ядè от мèне

всеки ден пердàх!

 

„Шах!“ и „Шех!“ му давам!
Спѝпвам му и топ!
Царя му пленявам
и превръщам в роб!

 

Милия ми тате
много го е яд,
че на всяка среща
стàва „Шах!“ и „Мат !“!!!

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??