7 окт. 2016 г., 19:47

Писането е самотно занимание 

  Поэзия » Философская
1065 3 6

Когато пиша стих,
вулкан съм - лава имам да избухна
и океан - вода да се изплача,
бездна съм, по нея сам самичка да се спусна
и връх, със стръмни стъпки да изкачвам.

Ако дотежи ми и изпусна стария си молив,
кой с мен ще слезе долу да го вземе -
въжето е от думи и от вятър порив,
а билото - тъги и радости
със правописни грешки съчинени.

Когато пиша Обич,
друга съм -
птица с мечти окрилени. 

 

Galaxi

 

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??