20 мая 2009 г., 01:29

Писано със страст... 

  Поэзия
506 0 2

Писано със страст

 

 

Не смей да отричаш любовта ми,

не смей да ми казваш дума дори,

че сърцето си давам за тебе

и от съмненията ти ме боли.

 

Аз любя те със страст безусловна,

с всяка частица от мойта душа.

Искам с теб да бъда отново,

а не отново да заспивам сама.

 

Празната къща ме бавно убива,

тегнат над мене отминали дни.

Освен теб, мили, никой друг няма,

веднъж завинаги го разбери!

 

 

© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??