4 нояб. 2016 г., 20:15

Писма 

  Поэзия » Другая
337 0 0

Писмата, потънали в прах,
разказват за някакви хора -
студ не познават и няма у тях
следи от тъга и умора.

Словата, изписани с плам,
искрата си прежна събуждат,
но някак си, някак си знам,
че твърде отдавна са чужди.

Писмата, потънали в прах,
мълвят за изгубени дни.
Да можех да пиша за тях!
Но не зная дали са били.

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??